Om Skovby Have

NY & Spirende Bydel midt i naturen

Skovby Have bliver en del af Remmerslund Skovby – et helt nyt byområde i Hedensted. Området er beliggende op til den landskabelige statsskov mod nord og til Remmerslund og Hedensted by mod syd og Løsning mod øst.

Rækkehusene ligger op ad Sebberup Statsskov med 3,2 kilometer stisystem,  indhegnet hundeskov, og en kælkebakke. I og omkring skoven er der flere søer,  hvor kreaturer afgræsser området.

Området er udviklet i samarbejde med førende landskabs- og byplansarkitekter, Hedensted Kommune og Bjerre Herred Landbrugsselskab A/S.

Målsætningen med bydelen er, at skabe optimale naturmæssige rammer til en ny bydel i Hedensted, hvor adgang til smuk natur og egne fælleshaver skaber en naturlig ramme for et mangfoldigt og levende bymiljø for alle aldersgrupper.

Fakta om boligerne

De 80 lejeboliger er fordelt på tre og fire værelser i etplans rækkehuse.

I alle boliger får du:

  • Tre og fire værelser fordelt på 81-107 m2
  • Gode planløsninger med lyse rum og store vinduer
  • Egen altan/terrasse og/eller have
  • HTH-køkkener og Siemens hårde hvidevarer 
  • Gulvvarme
  • Mulighed for p-plads
  • Rekreative områder med mulighed for lystfiskeri, tennis og golf.

Hedensted by - et trygt sted

Remmerslund Skovby ligger kun 1,5 kilometer fra bymidten i Hedensted.

Hedensted har omkring 12.000 indbyggere og byder på et moderne og rigt kultur og handelsliv. 

Få kilometer væk ligger Hedensted Golfklub og Hedensted Centret, som blandt andet byder på svømmehal, fitnesscenter, bowlinghal, tre haller,  café og et sundhedshus.

I Hedensted er der et godt udbud af daginstitutioner, SFO og skoler. Af større uddannelsesinstitutioner i nærheden, er Dania Erhvervsøkonomi i Hedensted med 25 forskellige uddannelser.  

Fra Hedensted er der kun 15 minutters kørsel til Vejle eller Horsens og Århus kan nås på 40 minutter. 

Udlejning er startet

Du kan tilmelde dig interesselisten i formularen til højre, så kontakter vi dig, så snart der er nyt om lejeboligerne. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Se også...

Var lejeboligerne i Skovby Have ikke helt det, du søgte – eller er du bare nysgerrig efter at se mere? Heimstaden tilbyder lejeboliger i hele landet til både små og store familier, singler og studerende. Du kan se ledige lejemål på vores hjemmeside.

Skovby Have er en del af Heimstaden. Vi opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk